Аграрії Кіровоградщини оновлюють парк сільгосптехніки за допомогою ПриватБанку

Фермерське господарство із Онуфріївського району, що на Кіровоградщині, скористалися кредитною програмою ПриватБанку і державними програмами компенсацій, з якими працює найбільший державний банк, та придбали вартісну сільськогосподарську техніку з 40% (25% + 15%) компенсацією її вартості  і компенсацією за відсоткам - програма здешевлення кредитів (кредит на техніку під 1% річних).

“Аби йти в ногу з часом, ми маємо дбати про техніку, яка працює на полі, оновлювати її. Вільних коштів, аби відразу купити все необхідне, у аграріїв немає - багато інших витрат. Тому вирішили скористатися кредитними програмами ПриватБанку,  з яким працюємо вже не один рік, - розповідає Флюра Нурхаметова, голова фермерського господарства з Онуфріївського району Кіровоградської області. - Це просто фантастично! Всього 4.6 тис грн за кредит у 1,2 млн грн! За півроку користування кредитними коштами ми сплатили відсотків на суму у 60,4 тис.грн., а вже сьогодні отримали на рахунок державну компенсацію 55,8 тис. грн.  Ми тепер розповідаємо всім фермерам, всім хто працює з землею - ідіть до ПриватБанку. Мало того, що вони все зроблять за вас - вам не потрібно збирати кіпу документів, ходити по установам, так ще й порадять, якими державними програмами компенсацій варто скористатися. Вже подали документи на кредит для придбання зернової норії і навантажувача”.

ПриватБанк долучився до державних програм компенсацій, що працюють в агросекторі, у 2017 році. За підсумками 2018 року ПриватБанк став беззаперечним лідером. Частка банку в подачі заявок на компенсацію за вітчизняну техніку становила 67% від обсягів усіх банків, що беруть участь у програмі. Найбільш затребуваними стали компенсації за придбання вітчизняної техніки та обладнання в розмірах 25% та 15% вартості.

Кіровоградщина - лідер за кількістю поданих заявок на державні компенсації через ПриватБанк. Так, з грудня 2018 по травень нинішнього року українські сільгоспвиробники подали до банку 2037 заявок на державні компенсації за агрокредитами, кожна восьма з яких - на Кіровоградщині.

“Сучасні сервіси в поєднанні з високими технологіями імпонують аграріям Кіровоградщини, які обирають ПриватБанк для отримання державних компенсацій, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми пишаємося довірою наших клієнтів і створюємо такі сервіси і продукти, які б стали реальною фінансовою підтримкою аграріїв. Найпопулярніші програми - кредитування сільгосптехніки вітчизняного виробництва з державною компенсацією до 40% її вартості та кредитування від 1% річних, завдяки програмі здешевлення кредитів. А отримати компенсацію відсотків за кредитом можна і за придбання сільськогосподарської техніки імпортного виробництва. На сьогодні, ПриватБанк виплатив державні компенсації за всіма поданими заявками, жодна з яких не була повернута”.

Нагадаємо, що ПриватБанк створив унікальні програми “АгроКУБ” для кредитування аграріїв “живими” грошима, кредит на придбання сільськогосподарської техніки з адаптованим графіком погашення кредиту і з гарантованою компенсацію від держави за відсотками по кредиту до 3-х років та сезонними “кредитними канікулами”. Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням 1 відсотка річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Щоб отримати кошти, потрібно лише звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку або заповнити заявку на сайті проекту.

Сьогодні рахунок у найбільшому державному банку мають близько 2 тисяч сільгоспвиробників Кіровоградщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в кредит до беззаставного фінансування.

В бюджеті на 2019 рік на компенсації для аграріїв передбачено 7 млрд грн.

Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на сайті agro.pb.ua

 

Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *