Благодійний Фонд “Допомагати просто” подарував дитячій лікарні обладнання майже за 2 млн гpн

 14 травня  Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!”, заснований  ПриватБанком, подарував КНП “Обласна клінічна дитяча лікарня Кіровоградської обласної ради” наркозну станцію “Leon” вартістю 1 789 040 грн.

“Будь-яка апаратура має відповідати вимогам часу. Ще вчора вона була інноваційна, а сьогодні вже може вважатись застарілою, - розповідає Василь Хорощак,   генеральний директор КНП “Обласна клінічна дитяча лікарня Кіровоградської обласної ради”. - Апарат, який подарував Фонд “Допомагати просто”, нам дуже потрібен, адже всі маніпуляції, всі операції дітям ми робимо під загальним знеболенням. Це апарат експертного класу,  він коштує великих коштів, ми б собі таке не змогли дозволити, а саме така апаратура має бути у лікарнях третього рівня, яким ми є сьогодні.

Дякуємо Фонду за допомогу, з ним ми вже не один рік співпрацюємо і отримували допомогу вже не раз. Минулого року ми отримали медикаменти, необхідні для лікування онкохворих дітей, які нам дуже згодилися. Отримали і пульсоксиметр, який допомагає лікарям визначати вміст кисню у крові дитини та розуміти, коли варто її підключати до апарату штучної вентиляції легенів, контролювати роботу серця та легенів під час вводу лікарських препаратів. Вдячні й за шприцевий інфузійний насос, який дає змогу вводити надчіткі дози медичних препаратів, наркозу, хіміотерапії до крові пацієнтів”.

“Ми отримали сучасний наркозно-дихальний апарат, який дозволяє проводити анестезію дітям усіх вікових категорій - від новонароджених до підлітків, - розповідає Андрій Гутарєв, завідуючий реанімаційно-анастезіологічним відділенням КНП “Обласна клінічна дитяча лікарня Кіровоградської обласної ради”. - Апарат дуже якісний і сучасний, він дозволяє нам проводити анестезію на більш якісному рівні, застосовувати інгаляційну анестезію, анестезію севораном, що без апаратів такого рівня зробити неможливо. Крім того, цей апарат дозволяє лікарям більш якісно контролювати перебіг введення анестезії, якість штучної вентиляції легень, коригувати якість анестезії і ШВЛ, своєчасно реагувати на зміни стану дитини при проведенні загального знеболювання”.

“Благодійний Фонд “Допомагати просто”, що створений за ініціативи клієнтів та співробітників ПриватБанку, за вісім років діяльності надав допомогу більше ніж на 100 млн грн, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора  Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лише на Кіровоградщині за останні три роки ця допомога склала більше 3 млн грн. Ми вдячні нашим співробітникам, нашим клієнтам, для яких слово благодійність має реальний зміст. Запрошую усіх долучатися і пам’ятати, що благодійності потрібні не великі кошти, а велике серце. Навіть одна гривня -  це один шанс для того, хто потребує допомоги”.

Зpобити благодійний внесок можна на сайті благодійного фонду, в системі електpонних платежів Пpиват24 або в будь-якому банкоматі чи терміналі самообслуговування ПpиватБанку по всій кpаїні. Інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua”.

ДОВІДКОВО:

Благодійний фонд «Допомагати просто!» – один з найбільших фондів України. 100% внесків меценатів йдуть на надання допомоги, оскільки адміністративні витрати благодійного фонду фінансує ПриватБанк. Усі внески та витрати – тільки в безготівковій формі. Фонд співпрацює з офіційними представниками компаній – виробників медичного обладнання, ліків, що впливає на зменшення вартості.

Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *