ПриватБанк пропонує кропивничанам оплату комунальних послуг єдиною квитанцією у два кліки

ПриватБанк повідомив про впровадження у Кропивницькому оплати комунальних послуг єдиною квитанцією в Приват24 та через QR-код.

“Ми завжди вдосконалюємо свої  послуги клієнтам, намагаючить зробити їх якомога простішими, зручнішими та доступнішими для клієнтів, - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми не лише створили єдину квитанцію для оплати комунальних послуг в Приват24, але й досягли домовленості з усіма комунальними  підприємствами обласного центру про розміщення QR-кодів на квитанціях, які щомісяця отримують кропивничани”.

Відтепер оплатити всі комунальні послуги можливо лише у кілька кліків. Для цього необхідно зайти в Приват24, відсканувати QR-код на квитанції та обрати картку для оплати.  До речі, клієнти ПриватБанку можуть оплатити комунальні послуги і за рахунок кредитних коштів без додаткових комісій.

Єдина квитанція допоможе здійснити всі комунальні платежі одночасно, зробити надлегким пошук за особистим рахунком або адресою клієнта будь-якої з комунальних послуг. Крім того, саме впровадження єдиної квитанції надасть змогу клієнтам володіти інформацією щодо поточної заборгованості за послугами. При зміні обслуговуючого комунального підприємства чи зміні реквізитів, навіть якщо клієнт ще не знає про це, платежі будут йти на вірні рахунки.

Серед головних переваг інтернет-банкінгу - економія часу і грошей за рахунок проведення всіх операцій в кілька кліків, наявность мінімальної комісії або її повної відсутності. Сьогодні у Кропивницькому без комісії можна оплатити послуги водоканалу,  розмір комісії за інші послуги - лише 1 грн.

Оплата комунальних за єдиною квитанцією в Приват24 може здійснюватися двома способами: за допомогою десктопної версії Приват24 і мобільного додатку. При створенні нового платежу в мобільному додатку можна знайти необхідну організацію по її назві або ввівши рахунок одержувача. Обидва варіанти дозволяють зберігати шаблони і проводити оплату автоматично. За потреби квитанцію про сплату послуг можна роздрукувати або отримати на електронну пошту.

 

Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *