Перші два нові банкомати з функцією Cash Recycling з’явилися у Кропивницькому

Як повідомили у ПриватБанку,  нові банкомати з функцією Cash Recycling виробництва  Wincor Nixdorf, Німеччина почали працювати у Кропивницькому.

Тенденція щодо перетворення банкомату в багатофункціональний пристрій спостерігається в усьому світі. На відміну від звичайного, банкомат з функцією кеш-ресайклінгу здійснює не тільки видачу готівкових грошових коштів, але і їх прийом з використанням банківських карток по системі замкнутого циклу обігу готівки. Тобто, кошти, внесені в банкомат клієнтами, використовуються для видачі іншим клієнтам.

У порівнянні зі вже звичними українцям банкоматами,  в яких прийом готівки проводиться покупюрно, нові банкомати більш зручні, тому що здатні приймати і видавати до 200 купюр готівки одночасно. Грошові кошти надходять на картку миттєво, і ними відразу ж можна скористатися для здійснення платежу, поповнення депозиту або погашення кредиту.

“Ми вже отримали та розмістили 2 такі нові банкомати, - розповідає Марина Сліпченко, керівник напрямку розвитку банкоматно-термінальної мережі Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це лише перший крок по оновленню банкоматно-термінального парку в регіоні. Спочатку ми будемо ознайомлювати та навчати клієнтів користуванню таким сучасним обладнанням. А вже до кінця року заплановано встановити ще 17 таких апаратів”.

Скористатися новими пристроями вже можна у головному відділенні ПриватБанку за адресою: вул. Преображенська, 26/70 та у відділенні “Перспективному”, за адресою: вул. Велика Перспективна,  8.

“Застосування технології ресайклінгу дозволяє в значній мірі знизити витрати на обслуговування банкоматів і тим самим оптимізувати операційні витрати, - додає пані Марина.  - Крім того, нові банкомати оснащені камерою, сенсорним екраном та NFC-модулем безконтактного зчитування карт, що дасть змогу клієнтам зекономити час на обслуговування”.

Загалом ПриватБанк планує замінити четверть банкоматної мережі, вже закуплено та встановлено 250 банкоматів, у планах - ще тисяча.

До послуг жителів області - 270 терміналів самообслуговування та 180 банкоматів.

 

Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *