Мрії збуваються: стати власником новенької Toyota кропивничани можуть уже сьогодні

«Ми лише розпочали співпрацювати з ПриватБанком, і сподіваємось на гарний результат,  - розповідає Тетяна Гончар, керівник відділу продажів Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві». - Наші клієнти отримали змогу придбати новий автомобіль з модельного ряду Toyota в кредит з річною відсотковою ставкою від 0,01%, в залежності від початкового внеску (мінімум 10%) та терміну кредитування».

«Для купівлі автомобіля досить взяти рахунок в автосалоні та внести аванс у будь-якому відділенні банку, - пояснює Євген Ратушний, керівник напрямку споживчого кредитування Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Рештою питань щодо оформлення паперів та купівлі автомобіля займається банк. Лише за 3 доби ви вже зможете покататися з вітерцем на власній тойоті. До речі, найменший авансовий внесок - 10% вартості автівки. У разі авансу від 25% - каско на авто з пробігом - за бажанням клієнта. У нас можливе дострокове погашення кредиту без комісій та штрафних санцій».

ПриватБанк значно розширив можливості програми «Авто в розстрочку», приємно знизивши відсоткові ставки та знявши будь-які обмеження щодо вибору автомобіля. Придбати в кредит можна  і нову, і вживану автівку, вибирати омріяний товар - не лише на площадках ПриватБанку, але й на будь-яких автомайданчиках країни, в тому числі і онлайн.  Крім того, для банку немає значення ні рік випуску авто, ні термін його перебування у власності попереднього господаря.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище - лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

Простота оформлення та доступність кредитування авто у ПриватБанку сприяє жителям області стати щасливими власниками омріяних автівок. Проста статистика доводить ріст попиту на таку послугу банку: якщо протягом минулого року 107 жителів Кіровоградщини скористались програмою автолізингу, то лише за шість місяців нинішнього вже 105 - придбали автівки завдячуючи ПриватБанку.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами можна за посиланням pb.ua/avto або завітавши у будь-яке відділення ПриватБанку.

Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві» - офіційний дилер з продажу автомобілів марки Toyota і технічного обслуговування автомобілів марки Toyota і Lexus в Кіровоградському регіоні. Підприємство володіє власним автосалоном, сучасною сервісною станцією і складом запчастин. Тойота Центр Кіровоград “Мотор-Олві” - сучасний автомобільний центр, який здійснює:

- продаж автомобілів Toyota і їх передпродажну підготовку;

- регламентне технічне обслуговування і ремонт будь-якої складності автомобілів Toyota і Lexus;

- продаж оригінальних запасних частин і аксесуарів.

В наявності у СТО є рихтувально-фарбувальний ділянку, де проводиться кузовний ремонт автомобілів, а саме, рихтування, фарбування, полірування і комп’ютерний підбір фарб.


Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *