Майже мільйон отримав фермер з Маловисківського району на розвиток господарства

Майже мільйон отримав фермер з Маловисківського району на розвиток господарства

Перший в регіоні кредит за програмою ПриватБанку «Агросезон» на  975 тис. гривень отримало фермерське господарство у Маловисківському районі.  Кошти потрібні господарству на закупівлю палива і засобів захисту рослин.

Як розповідають у ПриватБанку, кредитна лінія «Агросезон» передбачає кошти для фінансування потреб сільськогосподарського циклу та розвитку підприємства. Використовувати їх можна на будь-які потреби: закупівля сировини та матеріалів (паливно-мастильні матеріали, засоби захисту рослин, міндобрива, насіння), поточний ремонт сільгосптехніки, обладнання, приміщень, придбання запчастин, будівельних матеріалів, оплата ремонтних робіт чи придбання основних засобів – допоміжної техніки, дрібного обладнання і устаткування.

«Як клієнтоорієнтована компанія, ми дослухаємось до наших клієнтів та розвиваємо програми фінансування бізнесу відповідно до їх потреб, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми розвиваємо програми кредитування агробізнесу, які дозволяють нашим фермерам вирішити питання фінансування, аби забезпечити ефективний розвиток підприємства. Крім того, наші клієнти мають можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення обсягу закупівель і знижок від постачальників - галузевих партнерів банку».

Проект «Агросезон» передбачає відновлювану кредитну лінію з оформленням термінових етапів фінансування на суму до 20 мільйонів гривень. Гнучкий графік з урахуванням сезонності дуже зручний для аграріїв. Аграрій має можливість погашати кредит частинами: грудень – 20%, січень – 30%, лютий – повне обнулення етапу фінансування. Однією з переваг такої форми фінансування є поетапне оформлення в зручний період залежно від потреб агроциклу та можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення об’єму закупівель і знижок від постачальників – галузевих партнерів банку.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 2 тисяч сільгоспвиробників Кіровоградщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Привабливість кредитування обумовлена тим, що ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми часткової компенсації витрат.

Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.

Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *