ПриватБанк став співучасником міжнародної конференції у Кропивницькому

 ПриватБанк став співучасником міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Фінансово-кредитний механізм розвитку економіки та соціальної сфери”, яка відбулася 24-25 травня 2018 року у Кропивницькому на базі Центральноукраїнського національного технічного університету.

Учасниками конференції стали не лише українські вчені, але й економісти - науковці з Республіки Білорусь, Латвії, Молдови, Польщі, і Таджикистану.

Топ-менеджери Кіровоградської філії ПриватБанку запросили колег на гостину та пригощали банкіри колег не смаколиками, а гарячими банківськими продуктами. Поділились найактуальнішими  кредитними пропозиціями для малого та середнього бізнесу: “КУБ”, “АгроКУБ”, “ТурКУБ”, Лізинг, Кредитний ліміт для бізнесу, Овердрафт. Розповіли про  найсучасніші рішення для бізнесу: ПриватМаркет, Paperless, переваги отримання ЕЦП в ПриватБанку тощо. Не забули запропонувати застрахувати власне здоров”я та спробувати зняти готівку в банкоматі без картки по QR-коду.

“Вже багато років ми співпрацюємо з ПриватБанком, який є нашим добрим партнером у навчальному процесі та співучасником у підготовці висококваліфікованих фахівців, - розповідає Галина Пальчевич, професор, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Центральноукраїнського національного технічного університету. - У нас укладено договір на підготовку фахівців, студенти проходять тут виробничі практики, в тому числі і в режимі онлайн. Сьогодні виникають певні складнощі при проходженні практики безпосередньо на виробництві. Аби їх уникнути, науково-методичною комісією з фінансів і кредиту була навіть висловлена пропозиція  проводити не виробничі практики, а тренінги, де моделювати ситуації, наближені до реального виробництва. Та потім зрозуміли, що студент все-таки має зануритися у виробничу атмосферу, ознайомитися із практичними реаліями розвитку державних фінансів, фінансів підприємництва, банківських установ, страхових організацій та інших суб’єктів фінансового ринку. ПриватБанк надає нашим студентам таку можливість. А пропозиція онлайн-практики - взагалі найкращий приклад вирішення цього питання. Постійна тісна співпраця з найпотужнішою та найтехнологічнішою банківською установою надає можливість моделювати роботу нашої кафедри так, аби освіта, отримана в нашому закладі, відповідала вимогам сучасного банківського ринку”.

“Співпраця з технічним університетом триває на всіх етапах підготовки фахівців банківської сфери, - розповідає Раїса Кілімніченко, заступник директора Кіровоградської філії  ПриватБанку. - Ми надаємо можливість студентам уже на перших етапах навчання зрозуміти усі тонкощі банківської справи, зануритися у банківські процеси без відриву від навчання - онлайн. Звичайно, теоритичні знання, отримані у найкращих викладачів-економістів - це надзвичайно важливо. Але практичні навички можна отримати лише безпосередньо у банківській установі. Тому ми з задоволенням приймаємо на роботу випускників нашого технічного університету.  Вони у нас стають лідерами банківських продаж, будують гарну кар’єру”.

Щасливі посмішки, масу задоволення та дитячий азарт викликали у солідних вчених відвідини квест-кімнати “Загублені у ПриватБанку”. І не дарма, адже вони пройшли складні завдання лише за 11 хвилин.

Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *