За 2 роки до проекту «Країна успішного бізнесу» приєдналося понад 33 тисячі підприємців

Національна програма «КУБ» була запроваджена ПриватБанком з метою підтримки малого та середнього бізнесу в Україні. За цей час до програми приєдналося 33 000 підприємців, з яких понад 20 000 саме зараз мають кредити «КУБ». Сьогодні загальний обсяг фінансування підприємців становить 4,2 млрд грн.

«Ми запропонували підприємцям беззаставний мікрокредит строком на 12 місяців для розвитку та масштабування бізнесу. І побачили високий попит до кредитного продукту. Щодня ми працюємо над його вдосконаленням. Так, нещодавно ми збільшили максимальну суму кредиту з 500 000 до 1 000 000 гривень», – зазначив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв.

Та не лише фінансову підтримку пропонує програма. Велику увагу «КУБ» приділяє і навчанню підприємців. Створено навчальний проект для підприємців «Бізнес-Інкубатор», в рамках якого кожен представник бізнесу може приєднатися до програми та безкоштовно здобути або вдосконалити свої знання. За час роботи проекту було проведено 21 навчальний захід у 8 містах України, які відвідали 1 500 підприємців.

«Ми вдячні кожному підприємцю, бізнесу, який приєднався до програми «Країна успішного бізнесу». Адже щодня разом з вами піднімаємо українське підприємництво на новий рівень і створюємо робочі місця», – підкреслив Сергій Клюєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *