ПриватБанк буде повертати tax free через смартфони

 ПриватБанк відкрив клієнтам новий сервіс повернення ПДВ (tax free) з покупок у Європі через мобільний додаток TaxFree4U. Новий спосіб повернення ПДВ у партнерстві з компанією TaxFree4U дозволить отримувати кошти на картку ПриватБанку в найкоротші терміни.

«Більшість українців, які подорожують за кордон, як правило, не повертають tax free з покупок, – говорить керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. – Наше партнерство з TaxFree4U завдяки використанню найсучасніших технологій зробить повернення ПДВ простим і комфортним».

У рамках співпраці ПриватБанку й TaxFree4U клієнти банку можуть отримувати повернення ПДВ з купівель на території Іспанії, Італії, Франції, Німеччини та Великобританії. Це можуть бути як великі торгові центри, так і приватні магазини.

«ПриватБанк є безумовним лідером у сфері банківських послуг України, тому партнерство з банком стало вирішальним кроком на шляху забезпечення українцям можливості повертати ПДВ з покупок у Європі, – зазначив Адам Лейн, керівник компанії TaxFree4U. – Розвиток мобільних додатків підвищує якість сервісу, а отже, і рівень життя клієнтів, і я безмежно радий, що в цій точці наші інтереси з ПриватБанком повністю збігаються».

Для повернення tax free за допомогою TaxFree4U потрібно завантажити мобільний додаток на смартфон з App Store або Google Play, додати інформацію про поїздку та завантажити чеки на куплені товари. Коли додаток автоматично сформує декларацію повернення ПДВ, її потрібно роздрукувати та пред’явити митному офіцеру в аеропорту вильоту. Декларацію з печаткою митниці та оригінали чеків можна залишити у партнерів TaxFree4U в аеропортах Європи або надіслати їх в український офіс компанії. Повернення ПДВ буде зараховано протягом 7 днів на картку ПриватБанку без додаткових комісій.

Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *