Мільярд гривень видав ПриватБанк на потреби жителям Кіровоградщини

 Як повідомили у прес-службі, Кіровоградська філія ПриватБанку надала більше 1 млрд грн кредитних коштів жителям Кіровоградщини.
До цих активів ввійшли кредитні ліміти на картки «Універсальна»,  а також за програмами: «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка», «Швидкі кредити», придбання авто і власного житла в кредит.

Кредитні кошти банку є тими активами, які дають можливість збільшити купівельну спроможність та надати фінансову подушку безпеки кожному клієнту.

«Сьогодні нам є, чим пишатися - МІЛЬЯРД! виданих активів, і це лише в нашому регіоні, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Вперше за багато років наша філія досягла таких результатів. Лише завдячуючи високому професіоналізму колег та високому ступеню довіри клієнтів саме до нашої фінансової установи».

За підсумками січня 2018 року найбільший показник прибутку зафіксовано у ПриватБанку - 1,105 мільярда гривень. Про це повідомляється на сайті Національного банку України. За даними регулятора, в цілому прибуток банківської системи за січень склав 1,344 мільярда гривень.

На сьогоднішній день Кіровоградська філія ПриватБанку налічує 58 відділень. До послуг клієнтів - 270 терміналів самообслуговування та 180 банкоматів. Більше ніж 3400 партнерів філії готові надати можливість жителям та гостям Кіровоградщини  здійснити розрахунки за картками як ПриватБанку, так і інших українських та закордонних фінансових установ. Оформити будь-який товар чи послугу в «Оплату частинами» можна у більше ніж 1000 підприємств-партнерів банку.

Прес-служба ПриватБанку у Кіровограді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *