Вадим Волканов привітав богданівців із Днем села

Цими вихідними одне з найбільших сіл Кіровоградщини Богданівка відсвяткувало свою 110-ту річницю від дня заснування.

Цей край відомий на всю область своїм лісництвом, промисловістю та фермерським господарством.

На запрошення селищного голови Анатолія Іващука привітати богданівців приїхав голова федерації  боксу в Кіровоградській області та депутат обласної ради Вадим Волканов.

Під час цієї поїздки найбільше запрошеного гостя вразило те, що село має 4 нових спортивних зали та 3 футбольні команди. Це свідчить про те, що у цьому селі багато уваги приділяється спорту. А на переконання Вадима Волканова там, де є здорові люди – є розвиток території, є робочі місця та, власне, саме життя.

Я вітаю всіх із цим щасливим днем. Я бажаю Богданівці та її мешканцям процвітання та розвитку. Щоб ремонтувалися дороги, щоб були робочі місця та, щоб молодь не від’їжджала з цього місця. Найбільше мене вразило у вас те, що ви маєте 4 спортивних зали. Я вам скажу, що таких залів мало й у Кропивницькому. Я сам бувший професійний спортсмен, а зараз голова обласної федерації з боксу. У нас тренеруються тисячі дітей. Тому я вирішив для вас зробити невеличкий подарунок: форму для футболістів та м’ячі для ваших спортивних шкіл, - говорить Вадим Волканов.

Окрім привітання та подарунків Вадим Волканов разом із селищним головою Анатолієм Іващуком пройшовся по селу та на власні очі побачив спортивні зали. Пан Анатолій розповів про розвиток села та окреслив головні проблеми населеного пункту. Як з’ясувалося, найбільше богданівців хвилює старий водопровід. Щоб його замінити необхідно спочатку зайнятися проектно-кошторисною документацію. На її виготовлення потрібно близько 400 тисяч гривень. Сам ремонт водопроводу може вартувати близько 7 мільйонів.

Ми будемо думати над тим, як вирішити це питання. І я вважаю, що нам таки вдасться його вирішити та відремонтувати старий водопровід, - переконаний Вадим Волканов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *