Сергій Кузьменко підприємцям Кіровоградщини: У нас спільна мета

В облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця. З професійним святом представників бізнесу привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
День підприємця традиційно відзначається в Україні від 1998 року. Це одне із важливих свят у нашій державі, адже малий і середній бізнес відіграє надзвичайну роль у розвитку економіки. Сьогодні на Кіровоградщині діє понад 40 тисяч суб’єктів підприємництва, з яких майже 34 тисячі – фізичні особи-підприємці, понад 2,5 тисячі – фермерські господарства. Загалом, більше 128 тисяч жителів області займаються малим і середнім бізнесом. На це звернув увагу керівник області, вітаючи учасників урочистостей зі святом.
Голова облдержадміністрації також відзначив: «У нас з вами спільні завдання і спільна відповідальність. Завдання влади – створити сприятливі умови для підприємницької діяльності, завдання бізнесу – максимально реалізувати економічний потенціал, щоб люди були мотивовані жити і працювати в Україні. Дякую, що ви підтримуєте ініціативи влади, наполегливо працюєте, створюєте нові робочі місця та сплачуєте податки. Бажаю вам доброго здоров’я, сімейного затишку і мирного неба, а по роботі – вдалих контрактів та надійних партнерів по бізнесу».
За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця Сергій Кузьменко вручив подяки обласної державної адміністрації кращим підприємцям області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *