Укропівці Михайло Бєжан та Володимир Зайченко продовжать очолювати комісії Кропивницької міськради

6-го червня, депутати міської ради Кропивницького підтримали звіти колег-депутатів від УКРОПу Михайла Бєжана та Володимира Зайченко і продовжили їх повноваження на посадах голів постійних комісій міськради.

«Наша комісія взяла активну участь у обговоренні Програми розвитку міського пасажирського транспорту та зв’язку, одним із важливих та головних пунктів є придбання у комунальну власність міста 20 нових автобусів.», - зазначив голова постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів Михайло Бєжан.
Крім цього за словами Михайла Бєжана, з метою недопущення продажу продовольчих товарів у невстановлених місцях за останній рік відповідним профільним виконавчим органом було проведено 87 рейдів та складено 128 адмінпротоколів.
Що ж до роботи комісії з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності, то за словами голови комісії Володимира Зайченко за минулий рік члени комісії зібралися на 14 засідань. Найчастіше на комісії розглядали питання щодо ремонту покрівлі будинків, ремонту прибудинкових територій, відновлення зовнішнього освітлення та інше.
Так, на сесії міськради «за» продовження повноважень укропівців на посадах голів постійних комісій ще на рік депутати проголосували одноголосно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *