Мер Кропивницького відзначив злагоджену роботу депутатів під час сесійного засідання

Під час перерви у сесійному засіданні міської ради міський голова Кропивницького Андрій Райкович підбив підсумки першої його частини. Очільник міста зазначив, що сьогодні під час сесії було прийнято низку важливих питань, які стосуються життєдіяльності міста. На прийняття цих рішень очікувала громада міста. Депутати одностайно підтримували питання, які стосувались змін до бюджету, соціальної підтримки населення, а також питання коригування відповідних профільних програм.

- Головним досягненням сьогоднішнього сесійного засідання стала стабільність у голосуванні депутатів за запропоновані проекти рішень, - наголосив Андрій Райкович. - Це свідчить про порозуміння між депутатами, що формується при підготовці до сесії. Навіть коригувально-бюджетні питання, яким не вистачило 2-х днів для набуття двадцятиденного терміну, вносилися “з голосу” членами бюджетної комісії, і з глибоким порозумінням сесійної зали були підтримані, оскільки всі вони актуальні, а тому їх необхідно дуже швидко виконувати.

Що стосується медичної реформи, міський голова зауважив, що на сьогодні у Кропивницькому медичні заклади реорганізовуються відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я. Відтепер вони будуть отримувати відповідну підтримку за надання якісних медичних послуг громадянам не з міського, а з державного бюджету. Андрій Райкович підкреслив, що це позитивні зміни, і про них необхідно інформувати громаду міста.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *