Інтерактивна карта інформуватиме жителів Кіровоградщини про нові можливості для дітей

Про попередні результати реалізації проекту “Здоров’я наших дітей”, ініційованого головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком, жителів Кіровоградщини буде поінформовано за допомогою спеціальної інтерактивної карти. У рамках зазначеного проекту реконструйовано і оснащено дитячу обласну лікарню та чимало дитячих і пологових відділень у районах, збудовано і продовжують будувати нові мільтифункціональні спортивні майданчики, відремонтовано та обладнано спортивні зали, а також оновлено харчоблоки в закладах освіти і забезпечено їх сучасною технікою. Усі ці об’єкти та адреси їх розташування буде нанесено на зазначену інтерактивну карту. На цьому наголосив керівник ОДА на щотижневій апаратній нараді.
“Жителі Кіровоградщини мають знати про те, що в області створено нові можливості для дітей. Для цього, власне, і буде створено цю інтерактивну карту і розміщено в мережі Інтернет, – підкреслив Сергій Кузьменко. – Кожен житель області матиме змогу бачити, де програму “Здоров’я наших дітей” виконано в повному обсязі, а де керівникам територій ще треба цього року активно попрацювати. Приємно, що у більшості районів цю роботу зроблено на високому рівні і високої якості”.
Ще одне завдання такого інтерактивного проекту – прозвітувати перед платниками податків і представниками соціально-відповідального бізнесу, які співфінансували реалізацію проекту, про результати виконаних робіт. “Є багато гарних прикладів, коли підприємці підтримували реалізацію проекту “Здоров’я наших дітей”, – наголосив голова облдержадміністрації. – Керівникам територій, яким поки що немає чого зазначити на цій інтерактивній карті, прошу найближчим часом виконати це завдання, адже нас чекає багато інших важливих проектів і програм, які реалізовуватимуся на Кіровоградщині”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *