Андрій Райкович: Не можна допустити колапсу

Щодня від початку сильного снігопаду і хурделиці міський голова Андрій Райкович отримує оперативну інформацію про заходи, що здійснюються в обласному центрі для ліквідації наслідків різкого погіршення погодніх умов.

Сьогодні, 01 березня, заступник міського голови Олександр Мосін проінформував очільника міста про ситуацію на території обласного центру.

- Всю ніч сніг прибирало 20 одиниць комунальної техніки, - відзначив Олександр Мосін. - Зранку підтримували рух громадського транспорту 14 снігоприбиральних машин. В обід вони мають перепочити, щоб із новими силами заступити на вечірьо – нічну зміну.

Андрій Райкович зауважив, що сьогодні насамперед треба активніше чистити не лише магістральні дороги, а й тротуари та зупинки громадського транспорту. Увага має бутип рикутою не лише до центру міста, а й до околиць, особливо до селища Нового.

- Їдьте далі центру, Олександе Володимировичу, треба, щоб околиці теж були чистими, – наголосив Андрій Райкович. – Громадський транспорт: і автобуси, і тролейбуси, і маршрутки повинні їздити у нормальному режимі. Люди мають без проблем пересуватись містом. Не можна допустити колапсу.

Вкотре Андрій Райкович закликав автолюбителів не паркуватись на узбіччях доріг, аби не заважати великогабаритній техніці працювати, особливо у нічний час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *