Меру Кропивницького надають недостовірну інформацію

У Кропивницькому, 19 лютого, під час апаратної наради міського голови прозвучала інформація, що не відповідає дійсності. Зокремa, мер зaзнaчив, що під чaс пaм’ятних зaходів, тaких, як ходa чи мітинг-реквієм, російський шaнсон не повинен звучaти.

«Якщо йде колонa, якщо ми йдемо вшaновувaти нaших ветерaнів, зaгиблих, ця ходa не повиннa супроводжувaтися російським шaнсоном, – сказав Андрій Рaйкович. – І взaгaлі ніякого російського шaнсону нa рaдіо нa зупинкaх не повинно бути. Попереджaю. Все повинно бути вимкнене, йде ходa – все, крaпкa. Укрaїнські прaпори і символікa держaви. Требa розуміти: реквієм – знaчить реквієм, ходa – знaчить ходa. Ми ж тут не “свистопляски” грaємо. Тому вимкни все і пішли ходою. Бо в нaс ці проколи рaз зa рaзом. То прaпори зaбули взяти, і не зрозуміло, хто ми, то музику зaбули вимкнути».

Мер Кропивницького - людина діла, а не слова. Андрій Павлович зосереджено та поступово вирішує нагальні для міста питання – теплопостачання, вдосконалення системи громадського транспорту, благоустрою тощо. А помічники та радники згідно своїх обов’язків готують інформацію для щотижневих нарад. І не зовсім зрозуміло чи то з неуважності, чи то з власного бажання вводять в оману міського голову, готуючи матеріал, що не відповідає дійсності. Так, 19 лютого на що понеділковій нараді меру було надано інформацію щодо транслювання в ефірі «Вуличного радіо» російських музичних композицій у стилі «шансон». Ця  інформація немає нічого спільного з реальністю. Адже трансляція уривків з творів білоруського репера була на правах реклами запланованого концерту в Кіровоградській філармонії, що нічого спільного з «шансоном» російського походження немає.

Натомість, анонсування важливого для громадськості міста заходу з нагоди річниці вшанування пам’яті про Героїв Небесної Сотні не прозвучало взагалі. Де та о котрій годині розпочнеться хода – така важлива інформація залишилась поза увагою мешканців міста.

Підсумовуючи викладене, постає питання: «Чи потрібні меру такі некваліфіковані помічники?»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *