Розпочалася процедура формування ініціативної групи обрання нового складу Громадської ради при виконкомі міськради Кропивницького

Розпочалося формування ініціативної групи з підготовки установчих зборів з обрання нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького.

Згідно з п. 4.3. Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради, “якщо при органі вже утворена Громадська рада, то не пізніше ніж за 60 календарних днів до закінчення її повноважень вона утворює ініціативну робочу групу з підготовки установчих зборів для формування нового складу ради”.

До складу ініціативної групи можуть входити представники інститутів громадянського суспільства: як ті, що є членами діючої Громадської ради, так і ті, що не входять до її складу, а також представники органу, при якому утворюється Громадська рада.

Запрошуємо представників громадських організацій та інших інститутів громадянського суспільства, які мають бажання стати членами ініціативної групи з підготовки установчих зборів, повідомити письмовою заявою до президії Громадської ради (каб. 129) або до відділу з питань внутрішньої політики (каб. 317), або електронною поштою за адресою: [email protected]

Заяви приймаються до 17.00 6 лютого 2018 року включно.

Відділ з питань внутрішньої політики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *