Кіровоградська область: минулої доби вогнеборцями приборкано 4 пожежі у житловому секторі

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж на території житлового сектора.

Так, 30 листопада о 15:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 30 м2 покрівлі та речей домашнього вжитку у будинку, який не експлуатується, на вул. Гетьмана Марка Жмайла м. Світловодськ.  О 16:11 пожежу було локалізовано, та о 22:05 - ліквідовано. На гасіння пожежі залучались рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ. Всього - 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 19:27 стало відомо про пожежу на просп. Перемоги с. Ганівка Петрівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу там горіло 10 м2 старих домашніх речей у будинку, який не експлуатується. О 20:45 пожежу локалізували та о 21:55 – ліквідували рятувальники (4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки) 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

Опівночі виникла пожежа 40 м2 покрівлі лазні на території приватного домоволодіння на вул. Набережній с. Олександрівка Маловисківського району. О 00:43 пожежу було локалізовано та о 03:26 – ліквідовано силами вогнеборців 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска. Від 23 ДПРЧ залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Вже 1 грудня о 4:04 надійшло повідомлення про те, що на вул. Центральній смт Новоархангельськ виникло займання електролічильника на сходовій клітині другого поверху у двохповерховому житловому будинку. О 4:17 пожежу було локалізовано та о 4:20 – ліквідовано  бійцями 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоархангельськ. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 31 ДПРЧ.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *