У Кропивницькому поліцейські затримали жителів іншої області за підозрою у скоєнні шахрайства

До відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річної пенсіонерки про те, що невідомі особи шляхом обману заволоділи її грошима у сумі понад 30 тисяч гривень.

Подія трапилася вночі. Один із шахраїв зателефонував місцевій жительці та, представившись працівником правоохоронного органу, повідомив, що її родичка скоїла дорожньо-транспортну пригоду. За вирішення питання щодо не притягнення жінки до кримінальної відповідальності, запропонував віддати грошові кошти, на що пенсіонерка погодилася.
«Менш ніж за добу, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, за вказаними прикметами, працівники патрульної поліції та Кропивницького відділу затримали осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися раніше судимі жителі іншої області, 34 та 44 років. У громадян було виявлено речові докази кримінального правопорушення – грошові кошти потерпілої», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.
Осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

 

© Кіровоградська область:  https://kg.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/u-kropivniczkomu-policzejski-zatrimali-zhiteliv-inshoji-oblasti-za-pidozroyu-u-skojenni-shaxrajstva/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *