Кіровоградська область: рятувальники приборкали 7 пожеж різного характеру

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 7 займань у житловому секторі та за його межами.

Так, 25 листопада о 09:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Незалежності смт Олександрівка. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 3 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 29-ї ДПРЧ о 09:54 локалізували та о 10:12 ліквідували пожежу.

О 12:28 бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький залучались на ліквідацію займання 15 м2 домашніх речей у гаражі на території приватного домоволодіння по вул. Сумська в обласному центрі, яку було ліквідовано о 13:20.

Вже 26 листопада о 01:16 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Перемоги с. Тернівка Новоархангельського району. Там загорілось 2.5 м2 перекриття житлового будинку. О 02:39 вогнеборці 31-ї ДПРЧ та місцевої пожежної команди с. Покотилове локалізували та о 02:54 ліквідували пожежу.

О 03:06 стало відомо про пожежу автомобіля «Daewoo Nexia» по вул. Слави смт Новоархангельськ, яку бійці 31-ї ДПРЧ спільно з місцевою пожежною командою с. Нерубайка ліквідували о 03:56.

Крім того, протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Бобринецького, Олександрійського районів та м. Кропивницький здійснили виїзди на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях загальною площею понад 1 га.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 

Прес-служба У ДСНС в області

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *