На Кіровогращині поліцейські вилучили з незаконного обігу шість одиниць вогнепальної зброї, близько двохсот набоїв та наркотичні засоби

Інформацію про те, що за місцем мешкання місцевих жителів можуть зберігатися заборонені предмети, правоохоронці отримали наприкінці липня. В результаті проведених заходів, факт знайшов своє підтвердження.
Працівниками Управління протидії наркозлочинності обласного главку та Кропивницького відділу поліції під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадян було виявлено та вилучено зброю та набої, наркотичні засоби - канабіс та метамфетамін.

Вилучене направлено на проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

На теперішній час вирішується питання про притягнення зазначених осіб до кримінальної відповідальності за ст. 309, 307, 263 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів психотропних речовин; незаконне поводження зі зброю, бойовими припасами).

 

За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.
Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.

За матеріалами
Управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *