Поліцейські затримали жителя області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину

 22 березня до Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з сіл району тіла 54-річного чоловіка у його домоволодінні.

У ході вжитих заходів поліцейські встановили особу громадянина, причетного до вчинення кримінального правопорушення. Ним виявися 23-річний місцевий житель.
Чоловік завдав потерпілому ножових поранень. Після чого, аби приховати свої злочинні дії, вирішив зімітувати пограбування та забрав із будинку техніку, документи, 10 000 гривень і мобільний телефон.
У подальшому ніж та викрадений засіб зв’язку викинув до криниці на території свого домоволодіння.

 

«Поліцейські вилучили частину речових доказів та направили для проведення експертизи. Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України,  повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання – позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

За матеріалами
Новоукраїнського відділу
поліції Кіровоградської області

 © Кіровоградська область:  https://kg.npu.gov.ua/news/Informacziya/policzejski-zatrimali-zhitelya-oblasti-za-pidozroyu-u-skojenni-tyazhkogo-zlochinu/?fbclid=IwAR3SNZHp05OvXIjZAEaLoTXgiZqRkn1VFJO62aXxiNkpu0L1OZtgKzyh-Ak

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *