На території Кіровоградщини працюють 164 одиниці техніки та 189 робітників служби автомобільних доріг в цілодобовому посиленому режимі

На території Кіровоградщини працюють 164 одиниці техніки та 189 робітників служби автомобільних доріг в цілодобовому посиленому режимі

Безперервна хуртовина утворює перемети, місцями дуже сильні, і техніка не в силах охопити абсолютно всі ускладнені ділянки одночасно. Аби мінімізувати негативні наслідки негоди, до роботи залучена не тільки дорожня техніка, а я рятувальна, в тому числі БАТ.

Служба автомобільних доріг повідомляє про обмеження руху вантажного та пасажирського транспорту по всій Кіровоградській області. Обмеження діють орієнтовно до ранку.

На разі складним залишається проїзд на дорозі М-22 Полтава-Олександрія в районі села Павлиш; Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв у Мар’ївці, Степовому, біля Компаніївки та біля Полтавки. Також сильні перемети утворилися на дорогах М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине біля Пантаївки, М-13 Кропивницький-Платонове біля Захарівки (саме на цій дорозі чистить БАТ), М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка біля Шестаківки та поблизу Суботців, а також на дорозі Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя в районі сіл Гурівка та Братолюбівка.

Ситуація складна, але контрольована. Втім, значні перепони в роботі дорожників створює не тільки погода, а й водії, які знехтували рекомендаціями синоптиків і вирушили в дорогу, в результаті чого стали заручниками у полоні стихії.

На разі в роботі задіяні 164 одиниці техніки та 189 робітників. І люди і механізми працюють в цілодобовому посиленому режимі, буквально на межі можливостей, тож будьте лояльними і надавайте пріоритет проїду дорожньої техніки.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *