В Олександрії працівники поліції затримали двох чоловіків, причетних до пограбування

До відділу поліції повідомлення про злочин надійшло від 40-річної місцевої жительки. До помешкання жінки проникли невідомі особи та заволоділи її грошима і майном. У результаті вжитих заходів поліцейські затримали грабіжників «за гарячими слідами».

За інформацією правоохоронців, чоловіки відкрито заволоділи грошовими коштами у сумі 10000 гривень і двома мобільними телефонами місцевої мешканки.

 

«На пошуки зловмисників, які скоїли грабіж, були задіяні всі наряди, що працюють у місті. Під час проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції встановили осіб, причетних до кримінального правопорушення. Ними виявилися місцеві мешканці, 33 та 20 років.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За матеріалами Олександрійського відділу

поліції Кіровоградської області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *