За три дні патрульні тричі виявляли кропивничан з, ймовірно, наркотичними речовинами

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) за останні три дні тричі виявялили осіб з, найімовірніше, наркотичними речовинами.

11 серпня близько 13-ї години на вулиці Валерія Гончаренка увагу патрульних привернув громадянин, який перебував у п’яному вигляді, чим ображав людську гідність та громадську мораль. Згідно ст.34 Закону України “Про Національну поліцію” патрульні провели особі поверхневу перевірку, під час якої в лівій кишені шортів виявили шприц з рідиною білого кольору, ймовірно, наркотичною.

Пізніше цього ж дня близько 16-ї години інспектори отримали виклик, що по вулиці Короленка біля стадіону “Ікар” невідома особа, ймовірно, вживає наркотичні речовини. Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили громадянина, який розпивав алкогольні напої.

Під час поверхневої перевірки в правій кишені шортів у особи інспектори виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору. На обох громадян було складено постанови за ч.1 ст.178 КУпАП.

Сьогодні, 13 серпня, під час патрулювання близько 12-ї на вулиці Полтавська правоохоронці виявив двох осіб, які курили тютюнові вироби в громадському місці. За дане порушення особам винесли постанови за ч.1 ст.175-1 КУпАП. Під час поверхневої перевірки у рюкзаку одного з порушників виявили дві ємності з коричневою речовиною із специфічним запахом ацетону, ймовірно, наркотичного походження.

У всіх випадках патрульні забезпечили охорону місця події до приїзду слідчих, які і будуть у подальшому займатися цими справами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *