Кіровоградська область: за добу рятувальники ліквідували 7 загорянь у житловому секторі

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 7 разів залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, 9 серпня о 08:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на пров. Краснодонців м. Олександрії. На місці пожежі з’ясувалось, що горить 6 м2 домашніх речей в житловому будинку. Силами рятувальників 2-го ДПРЗ м. Олександрії о 08:36 пожежу було ліквідовано.

Згодом рятувальники 20-ї ДПРЧ загасили пожежу 1,5 м2 домашніх речей на балконі 5-го поверху 9-поверхового житлового будинку на вул. Новій м. Долинська.

О 17:11 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Л. Українки смт Новомиргород. На момент прибуття на місце виклику горіло 55 м2 покрівлі будівлі, що не експлуатується. Силами рятувальників 25-ї ДПРЧ пожежу було приборкано о 20:07.

О 22:00 повідомлення про пожежу на вул. Абрикосовій с. Чемерпіль Гайворонського району. Там горіло 64 м2 покрівлі сінника, 5 т сіна та 1,6 т соломи на території приватного домоволодіння. О 23:57 рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайровон ліквідували загоряння.

Також вогнеборці 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка та місцевої пожежної команди ЗТКУ «Новоукраїнське КХП» ліквідували пожежу сінника, 10 т соломи та 3 т сіна у с. Веселий Кут.

Вже 10 серпня бійці 20-ї ДПРЧ м. Долинська загасили пожежу 4,5 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння, яке знаходиться на вул. Київській с. Марфівка Долинського району.

О 01:58 вогнеборці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка залучались на гасіння пожежі 96 м2 покрівлі господарчої споруди на вул. Шкільній с. Диківка Знам’янського району.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає.

Причини пожеж встановлюються.

 

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *