Патрульні зафіксували чергову спробу сп’янілого водія надати неправомірну вигоду поліцейському

Патрульні зафіксували чергову спробу  сп’янілого водія надати неправомірну вигоду поліцейському

Автомобіль ВАЗ 21063, який рухався з непрацюючою лівою фарою в режимі ближнього світла та без двох передбачених конструкцією бризковиків, виявив екіпаж патрульних сьогодні близько 5-ї години на вулиці Михайла Лінника міста Знам’янка.

Також патрульні виявили у водія явні ознаки сп’яніння і запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Результат показав 1.34 проміле.

Під час спілкування з патрульними 27-річний водій неодноразово пропонував грошові кошти в розмірі 200 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності.

На неодноразові відмови інспекторів від неправомірної вигоди, попередження про відповідальність за вчинення злочину та запис даної події на нагрудну камеру один із пасажирів поклав купюру в розмірі 200 гривень до кишені куртки інспектора.

За виявлені порушення патрульні склали на водія адмінматеріали за ч.1. ст. 121 та ч.1 ст. 130 КУпАП і попередили водія, що подальший рух за кермом йому заборонено. Потім інспектори забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлюватиме усі обставини щодо неправомірної вигоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *