Кіровоградська область: минулої доби рятувальники приборкали 5 пожеж

Минулої доби, 4 серпня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались на гасіння пожеж: тричі горіла суха трава на відкритій території, а також виникло дві пожежі у житловому секторі.

Так, у селах Веселе, Куколівка, Войнівка Олександрійського району стались займання сухої трави на відритій території загальною площею 800 м.кв. Пожежі було ліквідовано особовим складом 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

Цього ж дня о 18:06 надійшло ще одне повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні у м. Знам’янка. На вулиці Третій Робочій горіло 4 м2 утеплювача перекриття житлового будинку. Займання було локалізовано о 18:14 та о 18:45- ліквідовано рятувальниками 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

5 серпня о 02:30 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці М. Вороного у м. Новоукраїнка. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 1 м2 побутового сміття та 2 м2 домашніх речей у житловому будинку, що не експлуатується. Пожежу ліквідовано о 03:48

вогнеборцями 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка у кількості 7 чоловік особового складу та 2 одиниць техніки.

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

 

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *