За півгодини патрульні виявили двох осіб з речовинами, схожими на наркотичні

В обох випадках порушники розпивали пиво у громадських місцях, за що патрульні оформили адмінматеріали за ч.1 і ч. 2 ст. 178 КУпАП.

Вчора близько 17-ї години під час спільного патрулювання інспектори патрульної поліції та військовослужбовці Національної Гвардії виявили чоловіка біля паркану СІЗО на вулиці Куроп’ятникова, який побачив правоохоронців і різко почав тікати у зворотному напрямку. Під час втечі особа намагалась закинути невідомий предмет через паркан.

Поліцейські наздогнали особу та провели поверхневу перевірку. В результаті, у 31-річного чоловіка виявили речовини, схожі на наркотичні: 2 ємності з рідиною бурого кольору, 2 ємності з прозорою речовиною і 1 згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження.

Вже через півгодини на території лікарні по вулиці Ушакова увагу патрульних привернули двоє юнаків. Під час поверхневої перевірки один з них намагався висипати невідому речовину з кишені, але патрульні завадили йому. В присутності двох понятих у 24-річного юнака патрульні вилучили ємність та згорток з порошкоподібними речовинами та предмет, ймовірно, для їх вживання.

В обох випадках патрульні забезпечили схоронність предметів та викликали слідчо-оперативну групу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *