Поліцейські по «гарячих слідах» встановили осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом

Ними виявилися двоє жителів Бобринецького району, один із яких неповнолітній. Із чужого автомобіля спільники також викрали майно. За скоєне особам загрожує покарання – від 5 років позбавлення волі.

 

До Бобринецького відділення поліції вночі надійшло повідомлення від 48-річного жителя районного центру про заволодіння його транспортним засобом, що знаходився біля подвір’я без нагляду.

 

Поліцейські прибули за викликом та у результаті вжитих заходів виявили автомобіль неподалік місця проживання потерпілого. Під час огляду транспорту було виявлено пошкодження замка запалювання, а також крадіжку акумуляторної батареї, автомагнітоли та акустичного підсилювача звуку.

У результаті вжиття подальших розшукових заходів працівники поліції встановили причетність до кримінального правопорушення двох осіб – 18-річного місцевого жителя та 15-річного мешканця одного з сіл району.

 

Викрадене з автомобіля майно поліцейські вилучили.

 

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Розслідування триває.

 

За матеріалами Бобринецького відділення

Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *