Працівники поліції встановили особу чоловіка, причетного до скоєння грабежу

У Петрівському районі перехожий отримав тілесні ушкодження від невідомих осіб та позбувся особистих речей. По «гарячих слідах» поліцейські викрили у кримінальному правопорушенні місцевого жителя, у якого вилучили частину викраденого.
Повідомлення про злочин надійшло до відділення поліції від 20-річного мешканця населеного пункту. Чоловік розповів, що у вечірній час поблизу магазину його побили невідомі особи та відібрали барсетку, в якій знаходився гаманець із грошима, годинник, блютуз-колонка та інші речі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час відпрацювання території населеного пункту, неподалік розважального закладу працівники поліції помітили чоловіка, схожого за прикметами на зловмисника.
Поліцейські встановили особу громадянина. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Під час проведення особистого огляду у чоловіка було вилучено частину речей потерпілого.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Петрівського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *