Працівники поліції розслідують факт нанесення тілесних ушкоджень своєму колезі

38-річному жителю Одеської області, який, перебуваючи у нетверезому стані, вдарив поліцейського, оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Подія сталася 22 липня о 20.30 в одному з сіл Гайворонського району. Під час масових заходів, у яких брали участь кілька сотень людей, невідомий чоловік почав грубо порушувати публічний порядок. Дільничний офіцер поліції підійшов до громадянина і зробив зауваження.
На звернення чоловік відреагував агресивно та вдарив поліцейського головою в обличчя. Колеги правоохоронця доправили порушника до Гайворонського відділу поліції. На місці було встановлено його особу. Ним виявився житель Одеської області, раніше судимий за наркозлочини та крадіжки, який на теперішній час обвинувачується в скоєнні розбійного нападу, а справа розглядається у суді.
Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За фактом травмування поліцейського розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Нині відносно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *