Поліцейські зупинили автомобіль, пасажиром якого виявився причетний до збуту наркотиків чоловік

У Маловисківському районі екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив авто за порушення правил дорожнього руху. У транспортному засобі перебували двоє жителів іншої області, один із яких зберігав наркотичний засіб для подальшої реалізації. Нині особі повідомлено підозру у вчиненні злочину.
На території району проводилось відпрацювання, спрямоване на попередження та розкриття кримінальних правопорушень. До заходів було задіяно керівників двох секторів реагування патрульної поліції – Андрія Семенова та Сергія Крилова.

«У складі патрульного екіпажу поліцейські на автодорозі поблизу одного з населених пунктів зупинили авто, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу працівники поліції виявили у салоні три скляні пляшки, об’ємом 100 мл кожна, з рідиною, схожою на наркотичну. У подальшому за результатами експертизи стало відомо, що у ємностях знаходився небезпечний наркотичний засіб – концентрат макової соломи.

«Власником» наркотиків виявився пасажир автомобіля. Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
У даний час особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

За матеріалами Маловисківського відділу
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *