У Кропивницькому злодії орудують і вдень, і вночі

На лінію «102» з повідомленням про незаконне проникнення до житла на вулиці Архітектора Паученка звернувся громадянин близько 3-ї години вчора, 16-го липня. Заявник повідомив, що троє невідомих йому осіб намагалися шляхом злому вікна проникнути до будинку його сусіда.

Опрацювавши прилеглу територію, патрульні виявили на вулиці Петропавлівська осіб, схожих за прикметами. Троє чоловіків віком 28, 39 та 44 роки з явними ознаками алкогольного сп’яніння несли в руках мідні та алюмінієві кабелі довжиною близько 50 метрів та фрагмент металевого паркану.

При спілкуванні з патрульними чоловіки перекидали провину один на одного і таким чином повідомили, що вказаними металевими предметами таємно заволоділи з господарської будівлі на вулиці Архітектора Паученка.

А сьогодні близько 13-ї години до поліції звернулися працівники інтернет-провайдера. Вони повідомили, що на даху будинку по вулиці Космонавта Попова перебуває особа, яка викрала кабель їх компанії.

Прибувши на місце події, патрульні виявили ймовірного порушника на 6-му поверсі вказаного будинку. Поруч з ним були різні кабелі довжиною близько 80 метрів та інструмент для їх обрізання. Заявник впізнав ймовірного зловмисника. Тепер справою займаються слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *