Поліцейські викрили жителя області у крадіжці грошей

Чоловік перебував у кафе та викрав гаманець із коштами у сумі понад 2,5 тисячі гривень, що належить власниці закладу. Злодія спільними зусиллями поліції та громадськості було викрито по «гарячих слідах».
До Благовіщенського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку. Працівники ринку, на території якого знаходиться кафе, помітили, як невідомий чоловік нишпорив поблизу барної стійки, а потім швидко пішов геть.
Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що відвідувач скористався моментом, коли власниця закладу на кілька хвилин вийшла із зали, та викрав гаманець із грошима.
За отриманими від громадян прикметами, працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи швидко розшукали злодія. Ним виявився житель одного з населених пунктів району. Після скоєного чоловік викинув гаманець, частину коштів встиг витратити, решту – поліцейські вилучили.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – від штрафу і до позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Благовіщенського відділення
Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *