Працівники поліції встановили особу підозрюваного у крадіжках кондиціонерів

Ним виявився 34-річний раніше судимий житель сусідньої області. Викрадене майно чоловік планував продати. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

«До Світловодського відділу поліції у червні надійшло кілька повідомлень про схожі злочини. Невідома особа здійснила крадіжки зовнішнього блоку кондиціонерів із приміщень аптеки, банку та установи, що надає послуги з доставки.
Поліцейські розпочали пошуки злодія та вже у найближчий час викрили у вчиненні правопорушень мешканця сусідньої області, раніше судимого за крадіжки.

Під час відпрацювання міста група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль, оглянувши який поліцейські виявили, що один номерний знак на автівці був прикріплений скотчем поверх іншого.
У ході подальшої перевірки працівники поліції з’ясували, що водій причетний до крадіжок, на авто приїжджав до міста скоювати злочини. Раніше чоловік займався встановленням кондиціонерів, тому викрадене планував продати особам, що цікавилися відповідним товаром. Частину кліматичного обладнання, яку встиг демонтувати, злодій  зберігав у своєму гаражі. Майно поліцейські вилучили», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *