У Кропивницькому вогнеборці загасили 3 займання у житловому секторі

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи обласного центру 3 рази залучались на гасіння пожеж, які виникли у житлових та нежитлових будівлях.

Так, 8 червня об 11:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Кримській. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з’ясувалось, що у гаражі кооперативу «Автолюбитель» горить автомобіль «Mercedes Benz» 1992-го року випуску. Силами вогнеборців пожежу о 12:08 локалізовано, о 12:24 - ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону.

О 16:57 локалізовано та о 17:07 ліквідовано пожежу 2 м2 сміття у житловому будинку, який не експлуатується, розташованому на вул. Львівській у Кропивницькому. Повідомлення про пожежу надійшло о 16:13. На гасіння пожежі залучались 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

9 червня о 04:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловій п’ятиповерхівці на вул. Михайлівській у Кропивницькому. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів горіло 4 м2 сміття у підвалі будинку. О 04:39 пожежу локалізували, о 04:52 ліквідували. На гасіння пожежі залучались 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

В усіх випадках травмованих чи загиблих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *