Кіровоградська область: протягом доби бійці ДСНС ліквідували 5 загорань на території області

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 5 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі та екосистемах області.

Так, минулої доби на території Кіровоградської області виникло 4 пожежі сухої трави та сміття на відкритих територіях. Двічі залучались до гасіння пожеж рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (4 м2 сухої трави на вул. Леваневського та 10 м2 сміття на пров. Нестерова, що в обласному центрі). Бійці 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельська ліквідували загоряння 20 м2 сухої трави поблизу с. Синюха. Вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія загасили пожежу 5 м2 сміття на вул. Діброви м. Олександрія.

Крім цього, о 16:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Виноградній с. Володимирівка Петрівського району. Там горіло 4 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 16:50 пожежу було локалізовано та о 17:00 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда ТОВ агрофірми «П’ятихатська»

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

 

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *