Працівники поліції встановили особу злодійки, яка промишляла крадіжками мобільних телефонів

Нею виявилася 43-річна жителька міста Світловодськ. Жінка знайомилася з чоловіками, розпивала з ними алкогольні напої, а потім обкрадала. За вчинене їй загрожує кримінальна відповідальність.
На початку травня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про викрадення мобільного телефону.
За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Як з’ясували правоохоронці, потерпілий у вечірній час відпочивав у кафе. Там він познайомився з жінкою, з якою вони разом вживали алкогольні напої. Через деякий час вирішили піти до магазину за додатковою порцією алкоголю, втім торговельний заклад був уже зачинений. «Подруга» повернулася до кафе, а чоловік залишився біля магазину. Саме там його і помітила злодійка, коли вже поверталася додому. Побачивши поряд із громадянином телефон, забрала його з собою. Наступного дня жінка віднесла засіб зв’язку до знайомого у магазин. Нині викрадене вилучено, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
Крім того, було встановлено причетність зловмисниці до крадіжки ще одного мобільного телефону, скоєної через декілька днів. За попередніми даними, з іншим потерпілим громадянка відпочивала у тому ж кафе. Після з’ясування всіх обставин злочину, буде остаточно кваліфіковано дії особи.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *