На Кіровоградщині поліцейські вилучили арсенал зброї та набоїв у квартирі померлого мешканця Олександрії

Повідомлення про можливу раптову смерть 58-річного місцевого жителя надійшла до Олександрійського відділу поліції від його родичів 17 травня цього року. Відчинивши двері помешкання, правоохоронці виявили тіло небіжчика без ознак насильницької смерті. Під час огляду в одній із кімнат було виявлено предмети, схожі на автоматичну, вогнепальну і холодну зброю та набої.

«Нині відомо, що непрацюючий, не судимий громадянин проживав у квартирі один,  раніше не потрапляв у поле зору поліцейських, доброзичливо спілкувався з сусідами, був не конфліктним.
Заборонені предмети, зовні схожі на: автомат – у кількості 2 одиниць, гвинтівку Мосіна, карабін, два пістолети, 6 ножів та патрони різних калібрів у кількості 349 штук вилучено та направлено для проведення експертиз», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Обставини події з’ясовують слідчі.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *