Працівники поліції «за гарячими слідами» затримали громадянина, який спричинив ножові поранення мешканцю Олександрії

Пригода сталася на одній з центральних вулиць міста. У ході конфлікту між двома чоловіками один із них завдав опоненту тяжке поранення.
Повідомлення про подію до Олександрійського відділу поліції від працівників швидкої допомоги надійшло 17 травня. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди для встановлення обставин.

Працівники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що суперечка на ґрунті неприязних відносин сталася між 34-річним потерпілим та іншим громадянином. У ході сутички зловмисник дістав із кишені ножа та завдав ним кілька ударів.

Правоохоронці за лічені хвилини встановили свідків пригоди та склали орієнтування з прикметами зловмисника. А тим часом 36-річний раніше судимий громадянин встиг забігти до свого знайомого, зняти з себе закривавлений одяг та сховати знаряддя злочину.

Однак уникнути покарання йому так і не вдалося. Поліцейські розшукали чоловіка на одній із вулиць, коли він, намагаючись не привертати до себе уваги, повертався до свого помешкання.
«Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення особі підозри в скоєному кримінальному правопорушенні», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.  Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *