У Кропивницькому наряд поліції охорони повернув батькам дитину, яка загубилася у супермаркеті

Як з’ясувалося, хлопчик самостійно вийшов за межі торговельного закладу. Поліцейські розшукали його поблизу парку розваг та передали родичам.
У вихідні, близько 14-ї години, наряд поліції охорони в обласному центрі отримав повідомлення по інформаційній системі «Цунамі», що у супермаркеті загубився шестирічний хлопчик, який перебував разом із батьками.
До поліції зателефонувала схвильована мати та повідомила, що вони разом із чоловіком та сином зайшли за продуктами до магазину, а біля каси помітили, що малого поряд немає. Після того, як батьки самотужки не змогли знайти дитину в торговельному закладі, звернулися за допомогою до поліції.

Працівники поліції охорони Олександр Тупаленко та Максим Жук негайно почали відпрацювання прилеглих до супермаркету вулиць міста. Незабаром, біля парку розваг поліцейські побачили хлопчика, схожого за описом на зниклу дитину.
Один із поліцейських почав розмовляти з малим, намагаючись не налякати його. Під час спілкування хлопчик назвав своє ім’я та прізвище.
Правоохоронці прийняли рішення доставити малюка батькам, але він відмовився сідати в автомобіль. Тож працівники поліції за руку відвели хлопчика до родичів, які знаходилися біля магазину. Поліцейські передали сина батькам та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції.
Мати та батько висловили подяку поліцейським охорони за повернення сина і пообіцяли у подальшому більш прискіпливо слідкувати за дитиною.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *