Кіровоградська область: протягом доби рятувальники ліквідували 5 загорань у житловому секторі та екосистемах

 

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 5 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі та екосистемах області.

Так, за добу виникло 3 пожежі на відкритих територіях, до гасіння яких залучались рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ (150 м2 сміття на відкритій території), 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії (50 м2 сміття, сухої трави та безгосподарча споруда на відкритій території у смт Нова Прага) та 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (10 м2 сміття та гілля на розі вулиць Аксьонкіна та Глибка, що в обласному центрі).

Окрім цього, вогнеборці 19-ї ДПРЧ ліквідували загорання 2 т соломи врожаю 2017 року, в дерев’яному сіннику на території приватного домоволодіння у с. Глодоси Новоукраїнського району. У м. Гайворон на вул. Коцюбинського на території приватного домоволодіння загорівся 1 м2 паркану. Пожежу було приборкано рятувальниками 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

 

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *