Кіровоградська область: минулої доби рятувальниками приборкано 4 пожежі в житловому секторі

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 4 пожежі на територіях приватних домоволодінь.

Так, вранці 25 квітня о 08:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Набережна с. Злинка Маловисківського району. Як з’ясувалось, в будинку, що не експлуатується, горить покрівля на площі 15 м2 та старі речі. Рятувальниками 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та місцевою пожежною командою с. Злинка «Хлібна база №78» пожежу було приборкано о 09:25.

У смт Добровеличківка на вул. Титова о 18:53 загорілось 3 м2 сміття на приватному обійсті, при цьому вогонь пошкодив 12 м2 обшивки поряд розташованого двоповерхового будинку. Рятувальниками 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та МПК с. Липняжка о 19:10 ліквідували загоряння.

О 19:35 надійшло повідомлення про пожежу на пров. Карпатському м. Кропивницький, де горіло 12 м2 покрівлі приватної лазні. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 20:05 загасили пожежу.

Опівночі виникла пожежа 18 м2 сінника, 40 кг соломи в ньому та двох вуликів на території приватного домоволодіння на вул. Центральна смт Петрове. Пожежу приборкали о 01:10 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 

Прес-служба У ДСНС в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *