Поліцейські на Кіровоградщині вилучили наркотики та вибухівку у жителя обласного центру

Чоловік вдома зберігав марихуану, а також тротилові шашки та електровибухопакет до них. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

«Працівники поліції отримали оперативну інформацію, що 40-річний кропивничанина може бути причетним до злочинної діяльності, - повідомив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Кіровоградській області Сергій Дорофеєв. – Ця інформація підтвердилась. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного поліцейські виявили близько 4-х кг наркотичного засобу – марихуани. Вартість такої кількості забороненої речовини за цінами «чорного ринку» складає близько 15 тисяч гривень. Крім того, чоловік зберігав дома заборонені предмети. Оперативники вилучили 2 тротилові шашки та електровибухопакет до них. Вилучене направлено на дослідження».

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.

За результатами експертизи за даними фактами буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».
Розслідування триває. За скоєне підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *