На Кіровоградщині поліцейські «гарячим слідом» затримали чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство

 За попередніми даними, 49-річний громадянин, перебуваючи у нетверезому стані, посварився з двома знайомими. Згодом зловмисник дістав з кишені ножа, та намагався вдарити ним опонента. Коли ж той відбіг в бік, удар «дістав» його товариш. Травмованого чоловіка було доправлено до лікарні. Нетверезого підозрюваного поліцейські затримали біля його обійстя вже за півтори години.

Пригода сталася близько 18 години на околиці одного з сіл Кіровоградського району. Компанія з трьох місцевих жителів вирішила влаштувати собі відпочинок, однак вже на зворотному  до населеного пункту шляху,  між чоловіками виникла конфліктна ситуація. За свідченнями учасників пригоди, вони деякий час намагалися заспокоїти забіяку, але той ще більше злився. В момент, коли поведінка громадянина стала зовсім неадекватною, тяжкий удар ножем в шию отримав 52-річний чоловік.

 

У подальшому шляхи потерпілого та його кривдника розійшлися. Поранений, з допомогою товариша,  дістався найближчого двору і попросив викликати для себе карету швидкої медичної допомоги та поліцейських.
Прибувши на місце, працівники Кіровоградського районного відділення поліції опитали свідків та встановили особу підозрюваного. На пошуки зловмисника правоохоронцям знадобилося небагато часу. Нетверезий  підозрюваний не зміг самостійно дістатися навіть до власного ліжка, а  спав у салоні припаркованого неподалік авто.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та ст. 15 ККУ «Замах на вбивство». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Кіровоградського відділення поліції
Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *