На Кіровоградщині працівники поліції оперативно затримали підозрюваного у вбивстві

Напередодні в одному з населених пунктів Долинського району 44-річний чоловік наніс удар ножем у шию своєму односельцю, залишив потерпілого у безпорадному стані та намагався приховати сліди злочину. За такі дії підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.
Трагедія сталась у вечірній час неподалік місця мешкання потерпілого. Тіло 42-річного чоловіка виявив місцевий житель вже вранці наступного дня, про що відразу повідомив поліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Проведеними оперативно - розшуковими заходами працівники сектору кримінальної поліції викрили підозрюваного у вчиненні вбивства. Ним виявився 44-річниймісцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

«Правоохоронці встановили, що підозрюваний, який проживає на одній вулиці з потерпілим, того вечора перебував в стані алкогольного сп’яніння. Коли повертався додому, поблизу свого домоволодіння зустрів   сусіда, який йшов йому назустріч. Потім, тримаючи в одній руці ліхтар, зловмисник почав світити ним в обличчя чоловіку, у відповідь на що односелець зробив йому зауваження. Це розізлило підозрюваного і він вдарив ножем у шию сусіда, спричинивши тілесні ушкодження, які призвели до смерті. В подальшому зловмисник витягнув ніж з тіла померлого та направився в свій житловий будинок, де, з метою приховування слідів злочину, намагався спалити знаряддя вбивства в печі» - розповів начальник Долинського ВП ГУНП підполковник поліції Сергій Тюлєнєв.

Правоохоронцями з помешкання підозрюваного було вилучено ніж зі слідами термічної дії та одяг зі слідами речовини бурого кольору.
З даного приводу слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

За матеріалами Долинського відділу поліції
Кіровоградської області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *