У Кіровоградській області поліцейські спільно з працівниками Кіровоградрибохорони викрили чоловіка, в автомобілі якого виявлено велику кількість риби

У Світловодському районі в рамках проведення операції «Нерест» поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль під керуванням 56-річного жителя сусідньої області. Всередині було виявлено чималу кількість свіжої риби. Документів на вантаж у водія були відсутні.

 

На місце пригоди було викликано працівника управління охорони відтворення та використання водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області. Встановлено, що чоловік перевозив більше 800 кг риби – плітки та плоскирки.

Відносно водія складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах». Особі загрожує штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу. Матеріали передано до суду для прийняття рішення.
Наразі правоохоронці перевіряють факт незаконного вилову риби.

За матеріалами Світловодського відділу поліції
Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *