Нічний патруль виявив молодика у п’яному вигляді та з ймовірно наркотичною речовиною

4 квітня, близько 2-ї години ночі, в одному з дворів мікрорайону Ковалівка увагу патрульних привернув молодий чоловік, який сидів на лаві біля під’їзду гуртожитку.

При появі поліцейських він спробував втекти, а на ходу викидав з кишень різні предмети. Правоохоронці наздогнали хлопця. 34-річний кропивничанин був у брудному одязі, ледве поєднував слова у речення, своєю поведінкою і п’яним виглядом ображав людську гідність і громадську мораль. За появу в громадському місці у п’яному вигляді чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності (ст. 178 КУпАП).

У ході поверхневої перевірки (відповідно до ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію») у присутності двох понятих поліцейські виявили у нього паперовий згорток з речовиною зеленого кольору ймовірно рослинного походження. А на лаві, де раніше перебував молодик, знайдено предмет, схожий на пристрій для вживання наркотичних засобів.
Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлює всі обставини події.

Пам’ятайте! Як адміністративну, так і кримінальну відповідальність несуть за собою усі перелічені незаконні дії: виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *